Café väljer sommarens snyggaste shorts

Shorts för män i kulörta färger.

Håll det kort i sommar.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-06-03 10:48  |  Lästid: 2 minuter

Vilket längd gäller på shorts? Det är individuellt såklart, men vi rekommenderar ofta modeller som slutar strax ovanför knäet. För långa shorts trycker lätt ihop silhuetten på ett ofördelaktigt sätt.

Sportigt från 7 Days Active

Danska 7 Days Active har på några år blivit ett av Skandinaviens mest omtalade märken i sport/leisure-kategorin. Märket gör plagg som både går att sporta i och bära till vardags. Som dessa härliga shorts i organisk bomull och nedtvättad finish. 800 kr.

Kort-kort från Adidas Originals

Pharrell Williams samarbete med Adidas har pågått i flera år och resulterat i många fina produkter – inte minst sneakers. De här shorten i somrig rosa färg gillar vi extra mycket. Den korta modellen ger en snygg silhuett. 850 kr.

Batikmönstrat från Polo Ralph Lauren

De här shortsen sticker ut från Polo Ralph Laurens traditionella preppy-sortiment. Om du tog bort den polospelande logotypen skulle det vara svårt att bestämma varumärke. Fina är de oavsett. Vi föreslår en lös och oversizad skjorta upptill. 1 250 kr.

Solblekt från NN07

NN07:s modell "Allen" skiljer sig inte så mycket från andra sweat-shorts, men färgen och det mjuka materialet är värt att lägga en extra slant på. Shortsen ser ut att ha varit ute i solen några somrar vilket skapar en härlig vintage-look. 1 500 kr.

Funktionellt från Stone Island

Italienska Stone Islands produkter har alltid detaljer som gör livet lite enklare, som fickan på dessa fina shorts. Och kvaliteten går aldrig att ifrågasätta. Den här modellen går lite längre ner på benet för den som inte är bekväm med en kort look. 2 200 kr.

Bohemiskt från Isabel Marant

Franska designern Isabel Marant har alltid haft en bohemisk touch i sin design, vilket inte minst framkommer här. Modellen ”Lelian” är allt vi önskar oss i sommar, tillsammans med vackert väder och en vit linneskjorta. 2 700 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-06-03 10:48