Hoppa till innehåll

CDLP släpper suspensoarliknande kalsong

CDLP:s jock strap
Joakim Almén

Svenska underklädesmästarna lanserar sin mest svårburna kalsong hittills.

Svenska CDLP har på senare tid breddat sitt utbud med både skjortor, eleganta mysbrallor och damunderkläder. Men i grunden är man förstås mest kända för sina väldigt sköna kalsonger, företrädesvis boxers.

I sitt nya släpp går man tillbaka till sitt underklädes-DNA, om än i en mer … extrem form. Deras nya jock strap, en slags suspensoarliknande kalsong för exhibitionistiskt lagda kalsongkillar, släpptes som ett limiterat drop redan 2018. Men den här gången letar den utstickande kalsongen sig in permanent i CDLP:s utbud.

CDLP beskriver själva den nya kalsongen som minimalistisk och ren. Materialet är det supermjuka sidenliknande tyget lyocell och midjebandet pryds av CDLP:s logotyp.

Foto: Clifton Mooney
Foto: Clifton Mooney

Frågan är vem som vågar bära det. Top of mind kändismässigt? Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee. Men faktum är att Google-sökningen ”Tommy Lee jock strap” inte ger några direkta bildbevis på att den utlevande batteristen har burit ett par suspensoarliknande kalsonger någon gång. Men det måste ha skett, så låt oss säga att det är fel på Internet. Istället får vi nöja oss med en bild på den lika utlevande Red Hot Chili Peppers-sångaren Anthony Kiedis iklädd jock strap.

En ung Anthony Kiedis. Foto: Getty Images

CDLP:s jock strap-kalsong kostar 350 kronor styck och handlas via deras hemsida.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.