4 hetaste underklädesmärkena för män – Cafés moderedaktör tipsar

Uppdatera ditt underklädesförråd och håll stilen ända in på skinnet.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-12-08 15:21  |  Lästid: 2 minuter

Vad önskar man sig idag av sina underkläder? En hög komfort och en snygg design kommer med stor sannolikhet högt upp på mångas lista. Under de senaste åren har utbudet av underkläder för män utvecklats snabbt. Från ett stort sortiment av mönstrade och “lite roliga” kalsonger – till ett mer minimalistisk utseende, där det funktionella hamnat i första rummet. Cafés moderedaktör Martin Hansson om de hetaste och snyggaste kalsongerna att bära nu.
 

1. Stilrent från CDLP

Svenska kalsongmärket CDLP, utsågs till Årets underklädesmärke på Café Stora Modepris 2016, har på kort tid etablerat sig internationellt och började i dagarna säljas prestigefyllda nätbutiken Mr Porter.com. Märket som vill vara något annat än ett flerpack kalsonger har också gjort ett samarbete med Jonas Åkerlund under 2017.

2. Zlatan släpper kallingar

Zlatan Ibrahimovics nya boxers lovar lång livslängd och snabb torkning. Kalsongerna, som är gjorda av microfiber, passar perfekt för den sportiga mannen. Läs mer om Zlatans kalsongsatsning här.

Hanro

3. Snyggt från Hanro 

Schweizarna är kända för att producera bra underkläder. Och där är underklädesmärket Hanro inget undantag. Oavsett om du föredrar marinblåa briefs eller ett par boxershorts kan du vara säker på att hitta vad du söker.

kalsonger 2017

4. Calvin Kleins ikoniska kallingar

Calvin Kleins kalsonger är ikoniska på många sätt – inte minst för deras omtalade kampanjer genom åren. Fredrik Ljungberg, David Beckham och Justin Bieber är bara några av många världskända män som synts i de uppmärksammade kalsongreklamerna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:47