Hoppa till innehåll

Converse fortsätter samarbetet med JW Anderson – släpper ny lekfull kollektion

Converse samarbete med designern Jonathan Anderson går in i nästa fas. Nu släpper sneakersgiganten en ny kollektion – Toy – tillsammans med JW Anderson.

Efter att tidigare ha släppt en kollektion ihop är det återigen dags för den unga designern JW Anderson och Converse att släppa nya skor. Det nya släppet består av en utökning av Grid-kollektionen, samt en helt ny kollektion: Toy.

Namnet är givetvis inte för inte. Skorna, som kommer i fyra olika utföranden, påminner vid första anblick om leksaker, med glansig look i form av lackläder, väl tilltagen färgskala och snören som efterliknar San Francisco-stiftet ger kollektionen en ungdomlig känsla.

Converse x JW Anderson Toy Collection är tillgänglig från den 19 juli på Converse.com och hos Très Bien. Grid-kollektionen finns även den på Converse.com samt hos utvalda Converse-återförsäljare så som Très Bien, Nitty Gritty och Sneakersnstuff.

Här hittar du bilderna från kollektionen:

Converse och JW Anderson utökar Grid-kollektionen.
Converse och JW Anderson utökar Grid-kollektionen.

Mer sommarmode från Café!

Calvin Klein introducerar ny klädlinje med färgsprakande debutkollektion

Levi´s hyllar individen i sin årliga Pridekollektion – se bilderna här

Klocka för korvälskare – all vinst skänks till forskning om prostatacancer

Här är sommarens största skosläpp från Adidas

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.