Hoppa till innehåll

Levi’s hyllar individen i sin årliga Pridekollektion – se bilderna här

Joakim Almén

Förra året hyllade Levi’s Harvey Milk i sin Pridekollektion. I år heter kollektionen “I AM ____” – en kollektion som hyllar individens rätt att vara sig själv.

Stockholm Pride går av stapeln 27 juli och 5 augusti och som vanligt är veckan maxad med fest, parader och mängder av intressanta seminarier.

För femte året i rad släpper Levi’s sin egen Pridekollektion i samband med Stockholm Pride. Förra året hyllade Levi’s Harvey Milk, världens första öppet homosexuella politiker som kämpade för hbtq-personers rättigheter, men som blev mördad inte ens ett år efter att ha valts till stadsfullmäktige i San Fransisco.

I år hyllar Levi’s individens rätt att vara sig själv – oavsett vem man är – och vara stolt över det. Kollektionen heter ”I AM____”, där man på kollektionens t-shirts själv har möjlighet att fylla i vem man är – och vad man identifierar sig med.

Kollektionen innehåller även linnen i vitt och svart med en regnbågsversion av Levi’s Batwing-logga, en Trucker med regnbågsbroderi samt några av Levi’s signaturplagg, som de avklippta 501-shortsen med regnbågsprydda detaljer. Dessutom kommer kollektionen med ett gäng accessoarer, som basebollkepor, bälten, hängslen, underkläder och bandanas.

Kollektionen släpps tisdag 10 juli och finns tillgänglig Levi’s Studio på Slöjdgatan 9 i Stockholm, i Levi’s butiker och på Levi.com.

100 procent av försäljningsintäkterna från Pridekollektionen doneras till stöd för Levi’s partnerorganisationer ”Harvey Milk Foundation” och ”Stonewall Community Foundation”.

Här är bilderna från kollektionen!

Mer mode från Café!

8 plagg att fynda på sommarrean

7 snygga kepsar och mössor – i alla prisklasser

Klocka för korvälskare – all vinst skänks till forskning om prostatacancer

Cafés unika position på modeveckan: ”Kanye luktade dyr parfym”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.