Hoppa till innehåll

Snart kan du streama hyllade skräckfilmen ”The First Omen”

Goda nyheter för alla skräckälskare – snart släpps The First Omen på en rad streamingtjänster.

The First Omen överraskade när den gick upp på biografer världen över, i den bemärkelsen att folk faktiskt tyckte riktigt mycket om den. 81 procent på Rotten Tomatoes i kritikerpoäng och 70 % i publikomdömen är förvånansvärt starkt för en ny del i en gammal klassisk skräckfranchise.

Nu är det dags för filmen att göra entré i streamingutbudet. Den 28 maj finns den tillgänglig bland diverse digitala återförsäljare, men orkar du vänta några dagar och har ett konto på Disney + så dyker den upp där den 30 maj.

The First Omen är som namnet skvallrar om en prequel till den allra första filmen och skildrar en ung amerikanska som reser till Rom för att börja tjäna kyrkan, när något går fruktansvärt fel. Felet i just den här situationen är att hon finner sig själv mitt i en konspiration med målet att ondskan själv ska reinkarneras som bebis. Det var den Italienresan det.

Se trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.