Dagens bästa köp: Skjortjacka från svenska Sarva

En rejäl skjortjacka är perfekt under vårvinterns volatila väderlek. Samtidigt ser du precis lagom mycket ut som en countrystjärna som livet gått hårt åt.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-03-12 16:02  |  Lästid: 2 minuter

Våren närmar sig med stormsteg och det är således hög tid att uppdatera garderoben därefter. När vädret är så omväxlande som under vårvintern – ena dagen kan det som bekant vara tio plusgrader och nästa tio minusditon – är skjortjackan ett utmärkt alternativ som är användbart under ett antal olika väderförhållanden. Det mångsidiga plagget kan bäras lager-på-lager under en tjockare ytterjacka eller som en jacka i sig själv de dagar när vädergudarna ler mot oss arma nordbor.

Svenska märket Sarva tar avstamp i den samiska nomadkulturen när de tillverkar sina funktionella outdoorkläder och jeans, vilka följaktligen är väl rustade för allsköns väderlekar. Detta utan att göra avkall på modegraden. Plaggen, inklusive den här skjortjackan i ull, tillverkas i en gammal 70-talsfabrik i Borås. De framträdande knapparna, fickorna och allmänt grova, rejäla känslan gör att man kan känna sig precis lagom mycket som Bradley Coopers countryhjälte på dekis i A Star is Born.

Skjortjacka från märket Sarva.
Skjortjackan från Sarva kostar 2 200 kronor.

Fler bilder på skjortjackan från Sarva

Skjortjacka från märket Sarva.
Skjortjacka från märket Sarva.
Skjortjacka från märket Sarva.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar via Apprl.

Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-03-12 16:02