Hoppa till innehåll

Därför är Gustav Lindh Sveriges bäst klädda man 2020

Gustav Lindh
Joakim Almén

Skådespelaren Gustav Lindh är Sveriges bäst klädda man 2020.

Under augusti har vi här på sajt och på Cafés Instagramkonto räknat ner till vinnaren av Sveriges tyngsta stilpris för män – Sveriges bäst klädda man.

Årets vinnare är skådespelaren Gustav Lindh som snart är aktuell i den andra säsongen av Josephine Bornebuschs hyllade succéserie Älska mig på Viaplay.

Motiveringen, därför vinner Gustav Lindh priset som Sveriges bäst klädda man 2020:

”Han bär, precis som sina roller, upp sina kläder med lätthet och värdighet. Hans sätt att leka med färger, silhuetter och proportioner har gjort att världens främsta modeskapare vill samarbeta med honom. Gustav Lindh är Sveriges bäst klädda man.”

– Jag inspireras av folk jag ser på gatan. Inte minst i Köpenhamn eller när jag pluggade i Malmö. Jag hade en kompis där som jobbade på vintagebutiken Humana, där jag ofta hittade coola färger och silhuetter. Annars får jag såklart mycket inspiration av film. Kvinnor, män, unga, gamla – jag snappar upp små saker överallt, säger Gustav Lindh om sitt intresse för stil och mode.

Grattis Gustav Lindh, Sveriges bäst klädda man 2020!

”Jag inspireras av folk jag ser på gatan” – läs hela vinnarintervjun med Gustav Lindh här!

Cafés Sveriges bäst klädda man 2020 presenteras i samarbete med: Motorola, MINI, Zalando och Hallwylska.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.