Annons

Därför sitter Veronica Maggio på en motorcykel – se bilderna

Popstjärnan Veronica Maggio gör en stor intervju med Cafés Klas Ekman – och sitter på en motorcykel på bilderna. Moderedaktör Emine Sander berättar varför.

Markus Thunberg
Därför sitter Veronica Maggio på en motorcykel – se bilderna

Klicka på bilden för att se alla bilder på Veronica Maggio!

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

I intervjun med konsertaktuella Veronica Maggio – läs den här – berättar hon om sina kraschade relationer önskan om att växa upp och sitt liv som kicktorsk.

Annons

Om Oskar Linnros skiva, som många tolkade som en rak beskrivning av deras tid tillsammans säger hon så här:

– Jag minns att jag hajade till när jag hörde Från och med du, men Oskar kommer nog förneka in i graven att den handlar om mig. Men vem annars skulle den handla om? Det går nog att förstå via någon uteslutningsmetod…

Gilla Cafe.se på Facebook

Till reportaget har Cafés Emine Sander satt Veronica på en motorcykel. Andreas Kock har tagit bilderna som Julia Stridh stylat.

– Vi har fotograferat Veronica Maggio flera gånger tidigare. En gång för länge sen, när hon var en ny artist, hade hon en sassy leopardklänning på sig. Den artisten är hon inte längre, säger Emine Sander.

– En annan gång fotade vi henne kostym. Men när jag såg att hon hade blått hår slog det mig att det skulle bli fint om man fotade henne bland andra starka färger. Efter att ha sett Backs visning tänkte jag på märket Fox, spånade vidare och kom fram till att hon skulle sitta på en motorcykel, säger Emine.

Hur blev det?

– Bra! Det är extra viktigt att vi på Café porträtterar kvinnor starkt, med den historia vi har.

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar