Hoppa till innehåll

Dolly Parton aktuell med ny radioserie och rockalbum

Jonas Strandberg

Det höjdes säkerligen på en hel del ögonbryn när Dolly Parton tillkännagav att hon skulle släppa ett rockalbum. Samtidigt har hon aldrig direkt gett någon anledning att tvivla. I samband med releasen är hon nu dessutom aktuell med en öppenhjärtig radioserie.

Som en upptrappning inför höstreleasen av Dolly Partons första rockalbum (!) Rockstar släpper countrylegendaren nu en radioserie i fyra delar på Apple Music. Programmet kommer djupdyka i allt från Dollys stil och utseende, till hennes dramatiska karriär, filantropi och märkligt men intressant nog hur det känns att släppa ett rockalbum.

Parton kommenterar progammet:

“Jag har levt ett väldigt färgstarkt liv och jag har tyckt om att få chansen att sitta ner med Kelleigh Bannen och diskutera mitt liv och min karriär. Jag hoppas att fansen kommer ha lika roligt när de lyssnar som vi hade när vi spelade in det!”

Rockstar släpps den 17 november och består av hela 30 låtar. 21 av dem är covers av klassiska evergreens och 9 är nyskrivna låtar. Och oavsett om det kommer bli en bra eller dålig skiva kommer den definitivt bli intressant.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.