Stallone och Lundgren möts igen i nya Creed 2: ”Jag kommer slå honom”

Dolph Lundgren gör sig redo för comeback i Rocky-uppföljaren Creed 2.

Joel Linde  |  Publicerad 2017-12-19 17:26  |  Lästid: < 1 minut

Dolph Lundgren fyllde 60 i år, 32 år efter den blodiga bataljen hans karaktär Ivan Drago hade med Sylvester Stallones Rocky Balboa, i Rocky IV.

Nu möts de två förvånansvärt välbevarade kämparna inför en ny inspelning av Rockys spinoff-uppföljare Creed 2. Återseendet förevigades naturligtvis med den här bilden i klassisk slagskämpemanér.

(För ni minns väl Creed? Apollo Creed, Rockys nemesis i de första två filmerna i serien. Hans son, Adonis Johnson Creed, är nu boxare och tränas av ingen mindre än Rocky Balboa för att söka hämnd på mannen som – SPOILER ALERT – dödade hans far – Ivan Drago.)

Trots att Creed handlar om en ny generation boxare har den nu 71-årige Stallone hintat om att han och Lundgren återigen kommer att göra upp i ringen.

View this post on Instagram

Throwing a front kick Down Under.???

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

– Det vore ingen fest utan Drago, eller hur? Jag kommer slå honom. Ni vet att jag kommer slå honom en gång, sa han till TMZ.

Den första Creed från 2015 fick faktiskt starka recensioner och med Dolph i uppföljaren känns detta som en given film för nästa år. Premiären är planerad till november 2018.

Och med tanke på hur Dolph har tränat på sistone sätter vi i händelse av en returmatch pengarna på vår landsman.

Missa inte heller det hyllade avsnittet i Cafés Fördomspodden med ingen mindre än Dolph Lundgren som gäst.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-19 17:29