Den här mobila hemmabaren är vårens bästa köptips för den kapitalstarka hemmafestfixaren

Mobar hemmabar

Dometics nya lyxiga utomhusbar funkar lika bra i innerstadslägenheten med modest balkong som i grosshandlarvillan med egen berså.

Joel Ågren | Foto: Dometic  |  Publicerad 2021-03-01 11:48  |  Lästid: < 1 minuter

Om det är något pandemin har lärt oss så är det att behovet av en välfylld hemmabar aldrig har varit större än nu. Dometics nya lyxiga utomhusbar MoBar fungerar som räddaren i nöden för alla kapitalstarka hemmafestfixare med öga för design.

Den mobila barserien kommer i tre storlekar – MoBar 50, MoBar 300 och MoBar 550. Variationen på storlekarna gör att det finns en hemmabar för såväl innerstadslägenheten med modest balkong som grosshandlarvillan med egen berså.

De två största modellerna rymmer en generös vinkyl, och samtliga tre modeller stoltserar med iskorg, avlastningsytor och smidig förvaring av bartillbehör, glas och flaskor. Handtagen är tillverkade i anodiserad aluminium och gångjärnens funktion ger en mjuk och långsam stängning av luckorna, som gjort för ljudlösa sängfösare framåt småtimmarna.

Den mobila hemmabaren kan enkelt flyttas runt efter behov och det väderbeständiga industrimaterialen gör att MoBar står pall för det mest lynniga av väder. Plus i kanten för den stämningshöjande belysningen som underlättar barskåps-orienteringen efter mörkrets inbrott. Karantänvåren är räddad. 

MoBar finns att köpa nu och kostar från 7 599 kr för den minsta varianten, MoBar 50.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-03-01 11:49