Ebba Busch Thor dansar och rappar i cover på Timbuktus megahit

Tydligen sänds SVT:s långkörare, "Så ska det låta", fortfarande. Det blev vi om inte annat varse när Kristdemokraternas partiledare, Ebba Busch Thor, gästade programmet på söndagen.

Joel Linde  |  Publicerad 2017-02-06 11:40  |  Lästid: < 1 minut
ebba-busch-thor-sa-ska-det-lata1

Igår var Ebba Busch Thor, som tidigare varit gäst i Cafés podcast Fördomspodden, med i Så ska det låta.

Det stod snabbt klart för tittarna att Ebba inte kommit dit för att göra en Göran Persson, som fegdansade med kossan Doris ett par sekunder, eller en Carl Bildt som pratsjöng en vers av Fyra bugg och en Coca Cola – Ebba was in it to win it.

Bilden ovan är från när hennes lagkamrat precis sjungit och Ebba själv uppenbarligen har alldeles för mycket energi kvar i kroppen. Men hon skulle få tillfälle att själv briljera. Tillfället kom till Timbuktus låt ”Det löser sig”.

Missa inte, för allt i världen, det skånska uttalet av ”sig” vid 1:02 in i klippet.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/backvid/videos/10155081202927566/”]

Markus Oscarsson, politiskt kommentator på TV4, var snabb med att uppmärksamma Busch Thors framträdande på sin egen Facebooksida. Han skriver att inlägget blivit ett av hans mest gillade någonsin, vilket väl får anses vara ett gott betyg för den rappande partiledaren.

Självklart bjöd Ebba på mer än en rapp. Här släpper hon ut alla hundar till Prince låt ”How come you don’t call me anymore”.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/elias.sjogren/videos/vb.1818374036/10206171393963330/”]

 

Vi är inte ute efter att håna Ebba – herregud, att politiker ställer upp på sånt här bör och ska uppmuntras – men dansen dröjer sig ändå kvar på ens näthinna. Om det blir ett nästa cover-framträdande hoppas vi på färre distraktionsmoment och istället få njuta av sången fullt ut!

 

Gillar du det läser? Skriv gärna upp dig för vårt nyhetsbrev!

[newsletter]

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-31 16:56