Ethan Coen släpper action-komedi med frugan – se trailern här

Två kvinnor öppnar en baklucka

Ethan Coen, mest känd som ena hälften av The Coen Brothers, har en ny action-komedi på gång. Den här gången med frun Tricia Cooke istället för brorsan Joel.

Robin Åberg | Foto: Focus Features  |  Publicerad 2024-03-01 16:27  |  Lästid: < 1 minuter

Bröderna Joel och Ethan Coen ska enligt hörsägen ha en sorts telepatisk koppling när de gör film, och det har visat sig ge goda resultat. Tillsammans har de gjort klassiker som Fargo, No Country for Old Men och The Big Lebowski.

I den kommande filmen Drive-Away Dolls är det Ethan själv som står för regi, och manuset har han skrivit med sin fru Tricia Cooke. Om det funkar lika bra som med brorsan får vi se 22 mars då filmen har premiär.

Tricia Cooke och Ethan Coen under inspelningen. Foto: Wilson Webb / Focus Features

Filmen följer två kvinnor, Jamie (Margaret Qualley) och Marian (Geraldine Viswanathan), på en improviserad road trip till Tallahassee. Men på sant Coen-manér går saker och ting snabbt snett när de inser att de tagit någon annas hyrbil (med någon annans komprimerande bagage) och en grupp odugliga gangsters korsar deras väg.

Pedro Pascal och Matt Damon på kramhumör. Foto: Focus Features

I övriga roller ser vi bland annat Jonah Hills roligare syrra Beanie Feldstein, mannen-överallt Matt Damon och mannen-överallt-2.0 Pedro Pascal. Tidiga recensioner är blandade men de flesta verkar överens om att det är en fartfylld resa. Idag släpptes den andra trailern. Spana in den här:

Drive-Away Dolls har premiär 22 mars.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-03-04 13:30