Se Pedro Pascal som Mario när ”The Last of Us” möter Mario Kart

Pedro Pascal som Super Mario.

Saturday Night Live blandar ”The Last of Us” mörka anslag med Mario Karts inte så mörka dito i ny sketch.

Joakim Almén | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2023-02-06 15:06  |  Lästid: 2 minuter

Det har knappast undgått någon att HBO:s adaption av tv-spelet The Last of Us blivit en succé. Förra veckans tredje avsnitt måste vara det mest instagrammade tv-serieavsnittet i historien. ”App, app! Game of Thrones-avsnittet The Red Wedding då?”, kanske någon vill flika in. Men icke, 2013 när avsnittet släpptes fanns inte Instagram story.

Med tanke på det sensationella genomslaget för The Last of Us var det en tidsfråga innan Pedro Pascal, som dessutom är aktuell i den tredje säsongen av The Mandalorian i mars, skulle vara värd för Saturday Night Live.

Pedro Pascal, i en väldigt snygg skjorta, under sin monolog i Saturday Night Live. Foto: Getty Images

Mycket riktigt, i helgen var det en av världens just nu hetaste skådespelares stora dag och den största, och mest skruvade, överraskningen kom i form av en sketch där SNL blandar The Last of Us mörka anslag med… Mario Kart.

Pedro Pascal som Super Mario och Chloe Fineman som prinsessan Peach i Saturday Night Lives sketchhybrid av ”The Last of Us” och Mario Kart. Foto: Getty Images

Pedro Pascal spelar Super Mario och halkar bland annat på ett bananskal i sin gokart i jakten på den inte så porträttlika skurken Bowser. Förutom att sketchen driver med trenden att göra tv-serie av tv-spel är den också en blinkning till den kommande filmen The Super Mario Bros. Movie, där Chris Pratt gör rösten till den rödklädde tv-spelsrörmkaren.

Med tanke på Pedro Pascals träffsäkra gestaltning (nåja) av Super Mario får Chris Pratt se upp i en eventuell uppföljare till The Super Mario Bros. Movie. Kolla in hela sketchen nedan.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-02-06 15:23