Annons

Nu kan du få klapparna fiffigt hemkörda i Stockholm

Är du stressad inför jul eller helt enkelt bara inget stort fan av att trängas i butiker? Då är det här tjänsten för dig.

Olle Arnell

julshopping stress

Är du redo att köpa dig bort från julstress, butiksträngsel och att stå i kö till kassan? Tjänsten urb-it erbjuder stockholmare inom tullarna att få jobbet gjort av en urber. Med start idag och fram till och med den 23 december kan du handla dina julklappar och få dem levererade till dig när det passar.

Annons

Du talar om vad du vill ha köpt och när du vill ha varorna levererade medan du istället kan ägna dig åt trevligare saker såsom middagar med vänner eller äta omåttligt mycket pepparkakor.

Gilla Cafe.se på Facebook

Det är butikerna i Bibliotekstan som är anslutna till den nya tjänsten och vill du utnyttja tjänsten eller läsa mer om den kan du besöka urbajulen.se eller bibliotekstan.se.

– Vi är glada över samarbetet med urb-it och ser det som en utmärkt möjlighet för Bibliotekstans butiker att kunna erbjuda en extra personlig service till sina kunder. Bibliotekstan ska vara Stockholms mest attraktiva shoppingområde och att utforska nya kanaler för att utöka erbjudandet ligger helt i linje med strategin, säger Louise Kihlberg, marknadschef på Hufvudstaden.

Butikerna som ingår i samarbetet är: NK Personal Shopping, Filippa K, Gant, Marc by Marc Jacobs, Hope, Houdini, J. Lindeberg, Koloni, Day Birger et Mikkelsen, Hackett, Efva Attling, Happy Socks, Floristkompaniet, Carin Wester, BLK DNM och Livly.

Att handla sina julklappar med urb-it och få dem hemkörda är möjligt innanför tullarna i Stockholm eller i Hammarby Sjöstad. Kostnaden ligger på 129 kronor.

Annons

Dela (6)
Tweeta

Annons


Laddar