Hoppa till innehåll

Fem höjdpunkter från Ben Gorhams nya kollektion för Peak Performance

I dag släpps Ben Gorhams (Byredo) andra kollektion för Peak Performance, döpt till Possessions of my Soul. Den här gången är produkterna mer anpassade för kyla och mer extrema väderförhållanden, bland annat en dunparka med avtagbar nederdel och skidkläder för offpist-åkning.Nedan listar vi fem favoriter från kollektionen. En uppdaterad version av en äldre Peak Performance-jacka, … Continued

I dag släpps Ben Gorhams (Byredo) andra kollektion för Peak Performance, döpt till Possessions of my Soul. Den här gången är produkterna mer anpassade för kyla och mer extrema väderförhållanden, bland annat en dunparka med avtagbar nederdel och skidkläder för offpist-åkning.
Nedan listar vi fem favoriter från kollektionen.

Ben Gorham.

Parkas med avtagbar nederdel.
1) Pufferjacka, 11 000 kr.

En uppdaterad version av en äldre Peak Performance-jacka, R&D X-Parka. Tillverkad i Gore-Tex Infinium 2L och fodrad med dun som gör den både varm, vattentät och vindtålig. Förstärkningar på axlar och ärmar med Dynema, världens mest hållbara material.

2) Skidryggsäck, 4 000 kr.

Funktionell skidryggsäck tillverkad av ett Dynema-material som gör den lätt och hållbar.
Här finns fack för sond, spade, skidor och yxa. Allt är smart och snyggt gjort.

3) Skjortjacka, 4 000 kr.

Vadderad overshirt i italiensk bomull som kan användas både som en jacka och ett mellanlager. Retrokänsla i rutigt tyg och logotyp.

4) Skidjacka, 8 000 kr.

Helt vatten- och vindtät jacka gjord för den professionella friåkaren. GoreTex C-knit-material, huva med Gore Stretch , snölås, tvåvägsblixtlås framtill, flera olika fickor med vattenavvisande blixtlås, blixtlåsventilation i armhålorna samt ärmmuddar i lycra som håller vind och snö ute.

5) Skidbyxa, 7 000 kr.

Byxa som hör ihop med jackan ovan. Gore-Tex C-Knit-teknologi (vilket gör att den blir lättare och mjukare och har bättre andningsförmåga) många fickor, blixtlåsventilation och Recco Rescue-system.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.