Hoppa till innehåll

Allsvenskans 10 bästa spelare på FIFA 18 – kommer DIF:s derbyseger nu?

Olle Arnell

Grattis alla djurgårdare! Nu finns alla förutsättningar att ta den där efterlängtade derbysegern för i år – de två bästa spelarna i Allsvenskan är nämligen blårandiga.

Fredagen 29 september släpps FIFA 18, spelet alla fotbollsälskande killar med smak för tv-spel väntat på sedan klubbarna började agera under sommarens transferfönster. Man vill ju inte spela med Neymar i Barcelona eller ett Manchester United utan Lukaku.

Man vill däremot se om någon tv-spels-backlinje klarar av att stångas med både Belgiens bjässe och Zlatan Ibrahimovic på topp, testa om Liverpool kan bli ett favoritlag med sin superstarka och snabba offensiv, och visst är väl PSG-trion världens bästa även i tv-spelsvärlden?

Men många vill även spela med sitt allsvenska favoritlag, för känslans skull. Det ÄR något extra att slå kompisen i ett Göteborgsderby eller att tysta publiken på Tele2 Arena i ett glödhett derby. I FIFA 18 har också alla Djurgårdare chansen att ta den där efterlängtade derbysegern – och nu är det väl ändå dags? Laget har nämligen både allsvenskans bästa och näst bästa spelare i laget, enligt EA Sports.

Här är de 10 bästa allsvenska spelarna i FIFA 18.

1) Kim Källström, Djurgården 77

2) Jonas Olsson, Djurgården 76

3) Rasmus Elm, Kalmar FF 75

4) Anders Christiansen, Malmö FF 74

5) Chinedu Obasi, AIK 74

6) Thomas Rogne, IFK Göteborg 73

7) Samuel Holmén, Elfsborg 73

8) Markus Rosenberg, Malmö FF 73

9) Nils-Eric Johansson, AIK 73

10) Andreas Johansson, IFK Norrköping 73

De tre bästa svenska spelarna på spelet är Zlatan Ibrahimovic (88 i rating), Emil Forsberg (83) och Andreas Granqvist (80).

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.