Hoppa till innehåll

Fixa feststilen till nyårsafton!

Partysäsongen är här och den självklara höjdpunkten är nyårsafton men fram tills dess är det drösvis med jobbfester, julbord och glöggmingel. Vinterns hetaste trend är sammetskostymen eller sammetssmoking. Det lyxigaste lyxiga blir ännu lyxigare! För den mindre vågade går sammetskavajen utmärkta att matcha med en enkel kostymbyxa eller jeans, tänk 70-talets rockstjärnor för rätt look. … Continued

Partysäsongen är här och den självklara höjdpunkten är nyårsafton men fram tills dess är det drösvis med jobbfester, julbord och glöggmingel. Vinterns hetaste trend är sammetskostymen eller sammetssmoking. Det lyxigaste lyxiga blir ännu lyxigare! För den mindre vågade går sammetskavajen utmärkta att matcha med en enkel kostymbyxa eller jeans, tänk 70-talets rockstjärnor för rätt look.

Den mer klassiskt lagda kan vara lugn, utbudet av klassiska (och uppdaterade) smokings är lika stort som alltid. Våga satsa på en kavaj i blått, grönt eller vitt för att bryta av mot den svarta byxan. Och kom ihåg, använd aldrig någonsin färdigknuten fluga.

1.inspo
1.river

Brun sammetskavaj, 1 549 kr, River Island

1.1gantrugger

Smokingbyxa, 2 299 kr, Gant Rugger

1.1reiss

Svart sammetskavaj med spetsiga slag, 3 900 kr, Reiss

1.morris

Midnattsblå smoking, 6 999 kr, Morris Heritage

1.hm

Blå sammetskavaj, 599 kr, H&M

1.saintlaurent

Svart kavaj med vita kantband, 15 600 kr, Saint Laurent

1.gant

Smokingkavaj med sjalkrage, 4 499 kr, Gant Rugger

1.weekday

Sammetskostym, 2 300 kr, Weekday

1.1gucci

Svart kostym med vita kantband, 15 700 kr, Gucci

1.tiger

Blåsvart sammetskavaj, 4 499 kr, Tiger of Sweden

1.reiss

Smokingbyxa, 1 750 kr, Reiss

1.tomford

Vit smokingkavaj, 27 200 kr, Tom Ford

1.inspoo

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.