Floyd Mayweather verkar vilja få stryk av Conor McGregor i MMA

Allt pekar på att han skulle få rikligt med stryk, men det verkar ändå som att Floyd "Money" Mayweather vill gå en returmatch mot Conor McGregor – MMA-style.

Joel Linde  |  Publicerad 2018-02-12 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

Det var ett sällan skådat spektakel när världens bästa boxare, Floyd “Money” Mayweather, fick nära två miljarder kronor för att möta världens bästa MMA-fighter, Conor McGregor, som fick drygt en halv miljard för besväret.

Media och framförallt de själva ville få oss att tro att detta skulle bli en match, alltså en jämn match, men det var det naturligtvis aldrig fråga om. Hur kunde det någonsin vara det när den ena tävlar i en sport han vunnit 49 av 49 matcher i, och den andra hälsar på?

Hur som helst, match blev det och astronomiska summor pengar bytte ägare. Floyd och Conor skrattade hela vägen till banken.

Men nu verkar det som att Floyd blivit sugen på mer. Kanske behöver han fler chinchillarockar eller pingisbord i kristallglas – vem vet –  hur som helst har han gjort det oerhört uppenbart att han är sugen på att "kliva in i oktagonen" för en returmatch mot Conor McGregor (eller åtminstone sugen på mer pengar).

Det började med en video, där Floyd kliver in och känner på oktagonen:

[socializer-facebookembed href="https://www.facebook.com/floydmayweather/videos/10155684979788113/"]

Sedan en till, där har säger "2018, Floyd "Money" Mayweather, MMA, vad är oddsen?:

[socializer-facebookembed href="https://www.facebook.com/floydmayweather/videos/10155688457803113/"]

Och under söndagen ett manipulerat foto där Mayweather tillsyner knockar McGregor i oktagonen.

På vilket Conor McGregor svarade med en "riktig bild från en riktig fajt":

Men trots att möjligheten för Mayweather att slå McGregor på hemmaplan knappt tas på allvar av de flesta experter är snacket i full gång. Experter säger att det kan bli en match värd uppåt 500 miljoner dollar, alltså mer än den förra. McGregor har sagt från första början att han välkomnar Mayweather in i oktagonen, och Mayweather tycks ju vara den som driver på allra mest för en match – så varför skulle den inte bli av?

Café var på plats för den omtalade matchen mellan Mayweather och McGregor – men det var märkligt tomt på läktarna

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 13:53