Här är konspirationsteorin om att Conor McGregor rånades på segern

Domaren gav segern till Floyd Mayweather Jr i helgens jättematch mot MMA-stjärnan Conor McGregor. Det får nu den amerikanske sportprofilen Skip Bayless att helt gå i taket.

Johan Forsberg  |  Publicerad 2017-08-30 17:13  |  Lästid: < 1 minuter

Den överhajpade boxningsmatchen fick ett förväntat slut när Floyd Mayweather Jr vann på teknisk knockout i den tionde ronden. Spelbolagen hade amerikanen som en klar favorit inför matchen och många var förvånade av att Conor McGregor kunde hålla ut så pass länge. Men i en situation i början av den nionde ronden hade Conor McGregor övertag i matchen och pressade amerikanen mot hörnet. Domaren Robert Byrd avbryter plötsligt och situationen får den amerikanska sportkommentatorn Skip Bayless i debattprogrammet Undisputed att rasa.

– Det här var den mest absurda bedömningen i boxningens historia. Matchen var riggad från allra första början, säger Skip.

Enligt honom skulle situationen, om den fick fortsätta, kunna ha förändrat matchbilden helt – till McGregors favör. Skip påstår också att hemmafavoriten skyddades av domaren.

– Conor McGregor blev rånad på en chans att vinna matchen av en Floyd-skyddande och Floyd-älskande domare, säger Skip i programmet.

Se måndagens avsnitt av debattprogrammet Undisputed med de två hetlevrade sportkommentatorerna Skip Bayless och Shannon Sharpe här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:51