Flygbolaget som har familjesoffa – anpassat för att resa med små barn

Det här flygbolaget har hört flygande barnfamiljers böner och skapat "The Skycouch".

Mikaela Alex | Foto: IBL  |  Publicerad 2018-03-29 10:22  |  Lästid: 2 minuter

Ett flygbolag har verkligen insett kruxet med att flyga med små barn – och tagit initiativ för att underlätta för småbarnsföräldrar att resa med familjen. Det de har gjort är att skapa den så kallade ”Skycouch” – en soffa bestående av tre stolar i economy class, som blir en helt platt yta med sele och bälte för bebisen, samt en ”infant pod” som ger den lilla extra bekvämlighet och gör att ditt barn kan ligga ner hela resan, inklusive start och landning.

Så här bekvämt kan ni ha det på Air New Zealand. Foto: Air New Zealand

Uppfinningen ”Skycouch cuddle belt” började användas redan 2011, men tillät då endast två vuxna eller en vuxen och ett barn. Nu har bolaget utvecklat sätet och idag får två barn och en vuxen plats i soffan, för att ge familjer mer flexibilitet.

– Ursprungligen utvecklade vi soffan för resande par, men upptäckte snabbt att produkten passade föräldrar med unga barn extra bra, förklarar Air New Zealands general manager Anita Hawthorne, och fortsätter:

– Föräldrar kan slappna av medan barnen kan få sitt eget utrymme att leka på utan att störa de andra passagerarna.

Två barn och en vuxen får plats i Skycouch:en. Foto: Air New Zealand

Även om Air New Zealand är ett bolag vi inte åker med alltför ofta kan vi hoppas att denna briljanta idé kan sprida sig till resten av världen!

Källa: Huffington Post

Artikeln publicerades först på MåBra.

Dela på Facebook
Tweeta