Hoppa till innehåll

Foo Fighters bjuder på trumduell och humor i Carpool Karaoke

Joel Linde

Foo Fighters släpper ny platta – och då får de givetvis plats i James Cordens minivan.

Har vi sett nog av Carpool Karaoke och andra tv-program med formatet ”folk pratar om x i bil”? Cafés Emil Persson säger så, men det finns fortfarande guldkorn att plocka – så klart!

När Red Hot Chili Peppers klämde in sig i James Cordens bil blev det klickfest på nätet och nu har ett annat band av den kalibern gjort detsamma. Foo Fighters med Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear och Rami Jaffee tog plats i Cordens minivan och bjöd på en humoristisk och ärlig show.

Dave Grohl berättar allt om den legendariska konserten då han hoppade av scenen och bröt benet efter två låtar, men ändå bestämde sig för att fullfölja konserten med en sjukvårdare som höll hans fot på plats.

”Jag landade och reste mig direkt, men det fanns inget där. Det var bara mos… Men det var var bästa show någonsin!”, berättar han.

Till skillnad från Red Hot behöll de tröjorna på, men de stannade i stället till på en musikaffär och bjöd på en trumduell mellan före detta Nirvanatrummisen Dave Grohl, och Foo Fighters egen trummis, Taylor Hawkins.

De spelade även Rick Astleys klassiker ”Never Gonna Give You Up” med James Corden som sångare (som Foo Fighters nyligen spelade tillsammans med Rick själv under en festival).

Se hela bilturen här, och lyssna på sköna versioner av bland annat All My Life, Best Of You, Learn To Fly och en del från nya skivan Concrete and Gold, som släpptes i dagarna.

Se hela klippet här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.