Hoppa till innehåll

Framtidens CD-spelare är av någon anledning här

Nu finns det äntligen möjlighet att köpa en ny väldigt dyr CD-spelare med USB.

Upplever du att det är tröttsamt att hela tiden springa fram till CD-spelaren och byta mellan dina favoritskivor? För sjutusenfemhundra kronor är problemet ur världen. Just det problemet, de andra problemen du har är nog kvar, men det har inte med saken att göra egentligen. Vi pratade ju om musik.

Yamaha lanserar nu nämligen en sprillans ny CD-spelare. Det rör sig dock inte om vilken gammal dammig spelare som helst. Den här har du nämligen möjlighet att ladda med inte ett, två, tre eller fyra utan fem helt separata CD-album.

Som om inte det vore nog finns det även en så kallad USB-port på enheten, där du kan sticka in ett minne och spela upp alla dina ljudfiler som du hittat på olika ställen. Smidigt är bara förnamnet.

Foto: Yamaha
Foto: Yamaha

Även om sjutusenfemhundra kronor kan låta som mycket pengar får man tänka att det kunde ha varit värre. Den kunde ju ha varit ännu dyrare och det är skönt att den inte är det.

Så frågan du får ställa dig själv är väl egentligen – vill du tillbringa resten av ditt liv med att byta CD-skivor eller föredrar du att lägga den tiden på att njuta av din skivsamling och dina olika ljudfiler? För de flesta av oss är svaret enkelt.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.