Annons

Fredrik om Filips Instagrambråk: ”Jag åker snålskjuts på hans beefs”

Filip Hammar har de senaste åren hamnat i flera Twitter- och Instagramkonflikter – bland annat en långdragen beef med Calle Schulman. I Cafés Fördomspodden berättar Fredrik att han tycker Filips eldiga konfliktsökande är jättekul.

Joakim Almén

fordomspodden-wikingsson-insta

I veckans avsnitt av Fördomspodden – podden där Cafés nöjesredaktör Emil Persson får testa sina fördomar på en känd person – är Fredrik Wikingsson gäst. I avsnittet tar Persson upp följande fördom.

Du uppmuntrar gärna Filip att beefa loss med, exempelvis, Calle Schulman och Micael Bindefeld, men skulle aldrig någonsin göra det själv.

Annons

– Jag skulle fan aldrig göra det riktigt på samma sätt. Men alla de här beefarna som han drar igång sker alltid när vi är ute och reser. Det är inte alls för att man sitter och är berusad i någonstans i en flygplatsbar.

Gilla Cafe.se på Facebook

Wikingsson svarar enligt Wikingsson-modell utförligt och långt.

– Han är långt borta från Sverige, ser människor som går och gnager på en gren i Madagaskar och så känner han ”den där människan har aldrig vart på en Bindefeld-premiär – fy fan!” och så börjar han elda upp sig själv.

Han berättar att han inte hindrar Filip från att, ibland, impulsivt trycka på ”post”-knappen.

– Då sitter man ett helt gäng och formulerar det här. Jag ska inte säga att jag eldar på det här, han har ganska mycket glöd inom sig. Men det ska mycket till för att jag skulle stoppa det. Jag åker ju snålskjuts energimässigt på hans beefs – jag tycker att det är jättekul när han drar igång det där.

Fredrik Wikingsson svarar även på vilken som är hans favoritsexställning, huruvida den dynamiska duon kommer att tävla i På spåret igen, och lägger ut texten om sina Dylan-svar till journalister i samband med att hans favoritartist fick Nobelpriset.

Du kan – och bör – lyssna på hela intervjun med Fredrik Wikingsson i Cafés podcast Fördomspodden. Du hittar den på Acast och där poddar finns.

Fredrik Wikingsson är – tillsammans med Filip Hammar – aktuell med det amerikanska valet i Kanal 5. I Trumpland med Filip och Fredrik sänds den 7 november och Trump vs Clinton – Filip och Fredriks valvaka sänds den 8 november.

Annons

Dela (48)
Tweeta

Annons


Laddar