Annons

Glenn Hysén om semlor och wraps: ”Marsipan, nej fy helvete”

8 Snabba frågor med Göteborgs gladaste Glenn om semlor och bakverkstrender.

Jakob Adolfsson

Glenn Hysén.

Vi har Västsveriges inofficiella ansikte utåt – sport- och Göteborgsprofilen Glenn Hysén på tråden.

Detta i en tid, då många säkert märkt att det dyker upp nya varianter på semlor, bakverk och kakor titt som tätt. Vem bättre än Glenn nummer ett att ledsaga oss genom fikastunden.

Annons

 Skulle vi kunna ta ett par snabba frågor?

Om semlor ja, säger Glenn Hysén.

Vad ska det vara i en semla enligt dig?

– Jag har inte testat en massa olika semlor utan bara den vanliga sorten. Sådana där robusta med grädde och vad heter det?

Gilla Cafe.se på Facebook

Mandelmassa?

– Ja, det är den enda jag har smakat men jag tycker den är alldeles utmärkt.

Du har inte varit sugen på att testa någon av de här nya kreationerna?

– Jag ska vara ärlig, jag har sett det någonstans vad fan det nu var för någonting. Vad finns det för några egentligen?

En variant på en så kallad prinsesswrap.

Det finns Nutellasemla, semmelwrap och även prinsesswrap för att nämna några.

 Det där lockar mig inte för fem öre, men vad var det där på slutet, någon tårta?

Prinsesswrap?

– Ja, vad är det för något?

Grädde och marsipan, så har de lindat ihop det.

– Marsipan, nej fy helvete, stryk det.

Bästa semlan du ätit?

– Jag ska inte säga att jag vräker i mig sötsaker utan det är någon gång man tar en semla, det är jävligt gott. Om vi köper semlor är det inne på köpcentret Nordstan i Göteborg för jag känner han som säljer dem där.

 

Semmelexperten om kopiorna: ”Det är inga semlor i mina ögon. Kalla det inte semla!”

Annons

Dela (33)
Tweeta

Annons


Laddar