Hoppa till innehåll

Göteborg får ny nöjesarena och takterrass med pool – se bilderna här

Jacy'z Rooftop Club i Göteborg.

Allt under ett tak-hotellet Jacy’z i Göteborg expanderar med en livescen och en takterrass som för tankarna till Tropicana Club i Los Angeles.

I november fick Göteborg sitt eget Steam hotell-ish när flådiga lifestyle-hotellet Jacy’z Hotel & Resort slog upp sin glasade entrédörrar. Ett av hotellets paradnummer är den kombinerade spa- och baravdelningen Pachanga Rooftop Club högst upp på våning 27 och 28.

Men i sommar får Pachanga internkonkurrens om statusen som hotellets kronjuvel när hotellet expanderar med ytterligare en byggnad i anslutning till original-Jacy’z. Här öppnar man en takterrassen med pool och bar. Dessutom öppnar man i september vad man själva kallar för Big Stage.

Visionen med Big Stage får kategoriseras som storslagen. Tanken är att det ska bli en av Göteborgs mest eftertraktade livescener, där band och artister ska uppträda på scen och där det även ska visas bio.

Ovanpå Big Stage bygger man en takterrass med uppvärmd pool, solstolar och bar. Tanken är att takterrassen ska vara öppet året runt och erbjuda en pool- och barupplevelse som känns som en takfest i Los Angeles – oavsett om du är där för en stökig förfest innan Håkan Hellström på Way Out West eller om du är där med ditt kompisgäng.

Jacy’z Rooftop Pool Club planeras öppna sommaren 2023 och nöjesarenan Big Stage öppnar september 2023. Nedan ser du 3D-renderingar av hur Jacy’z nya tillskott kommer att se ut.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.