Grym glampinghelg i skärgården med whisky och god mat

Föredrar du lite lyx och modernitet även när du campar? Då har vi de perfekta sommaraktiviteterna för dig!

Andreas Grube  |  Publicerad 2018-05-09 09:42  |  Lästid: 2 minuter

Glamping – en förkortning av glamorous camping – är hetare än hett, och nu har whiskyproducenten Talisker gett sig in i leken och paketerat den perfekta upplevelsen för dig som gillar skärgård, äventyr, utomhusliv, god mat – och givetvis whisky.

Under två helger i sommar, 15-16 juni och 3-4 augusti, kör Talisker en exklusiv glampingupplevelse på Fejan Outdoor i Stockholms norra skärgård.

Glampinghelgen innehåller en övernattning för två i ett glassigt canvastält, trerättersmiddag lagad under bar himmel av danske stjärnkocken Mikkel Kerstad, whiskydrinkar av mästerbartendern Mate Csatlos, frukost på den egna verandan, hike och picknick.

Sugen? I så fall kan du boka din helg här. Priset för upplägget är 3 490 kronor för två personer.

Vill du vara lite mer flexibel med tidpunkten kan du såklart också styra upp en egen glampinghelg. De lyxiga canvastälten på Fejan Outdoor går även att boka på egen hand, och liknande upplägg finns också på både Svartsö Logi och Island Lodge på Bergholmen alldeles nära Vaxholm.

Då får du såklart ordna med maten och whiskyn själv, men varför inte? Packa en rejäl picknickkorg med kallskuret, ost, någon flaska rött och en pava whisky. Snacka om helhelg!

Så tipsa en kompis som du vill uppleva det här med och boka en riktigt härlig helg till sommaren!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-05-09 09:43