Annons

Gustaf Norén om Så Mycket Bättre: ”Jag tackar fan ja till allt”

Gustaf Norén är osäker på om han kommer att medverka i "Så Mycket Bättre", men det beror inte på att han nödvändigtvis kommer att tacka nej, utan att han inte tror att han ens kommer att få frågan.

Olle Arnell
Foto: IBL

Vi är många som skulle njuta av att få se Gustaf Norén i ”Så Mycket Bättre”, och av hans svar att döma är det ingen omöjlighet. En medverkan man, kanske en aning fördomsfullt, trott varit en fråga om Gustaf skulle tacka ja eller nej verkar istället vara en fråga om produktionen bakom succéprogrammet lyfter luren eller inte.

Annons

I veckans avsnitt av Fördomspodden berättar Gustaf att han verkligen inte vill vara den typen av artist som gör sig otillgänglig, men att hans sätt att släppa låtar kan vara ett hinder mot ett framtida deltagande i Sveriges mest musikmysande tv-program.

Gilla Cafe.se på Facebook

Nog gör du Så Mycket Bättre inom två år.

– Nej jag tror inte jag kan det. Nej, det tror jag verkligen inte jag gör.

Varför inte?

– Jag tror inte dom frågar mig. Jag skulle nog bli rädd om dom frågade mig. Jag skulle nog inte vilja vara en artist i den bemärkelsen. Jag kommer ju inte släppa skivor, jag släpper inga låtar. Jag spelar dom ju bara på Instagram och släpper dom på Soundcloud, alltså jag släpper ju bara ut dom gratis. Du vet ju att alla dina gäster här i något syfte, jag…

Absolut, men det kommer ju inte att hindra den som castar för Så Mycket Bättre att ringa.

– Nej nej nej, men jag menar bara att…frågan är ju i så fall om jag tackar ja om Så Mycket Bättre ringer?

Ja.

– Hmm…jag ska ju börja plugga nu, jag vill ju bli lärare och det är mitt främsta mål i livet nu. Det kommer att vara mitt levebröd och där jag fokuserar min tid och då har jag tänkt att jag kan lägga ner ungefär 50% av min tid på läraryrket och 50% på min familj och att det är mitt liv då.

Det är inga dörrar som stängs i alla fall, låter det som?

– Nej, alltså nej absolut inte. Jag tackar ju fan ja till allt, alltså du fattar inte, jag tackar ja till ALLT, exakt allting. Jag är en sån jävla ”yes-man” på det sättet…//…men det innebär också att jag inte vill vara en sån stjärna eller idol…

Otillgänglig?

– Nej precis, utan jag vill spela musik med folk, det är därför jag inte tackar nej. Utan jag säger ”ja jag vill spela med dig, ja jag vill sjunga med dig, ja javisst, här ta mig”. Jag tar av mig alla kläder och lägger mig på stan – ”Här, här är jag, kom och ta mig!”

Fördomspodden kommer ut på onsdagar och du hittar veckans avsnitt hos, exempelvis, Acast.

Annons

Dela (83)
Tweeta

Annons


Laddar