Hoppa till innehåll

Håkan Hellström släpper extrabiljetter till sommarens konserter på Ullevi

Sofia Börjesson

Var du en av dem som blev utan biljett till Håkans Göteborgsspelningar i sommar? Nu får du en ny chans. Under måndagen släpps nämligen extrabiljetter till båda spelningarna.

Foto: IBL
Nu släpper Håkan extrabiljetter till sommarens turné Rullande Åska. Foto: IBL

Trycket var rekordstort när biljetterna till Håkan Hellströms sommarturné släpptes i slutet av november. Så stort att det snabbt sattes in extraspelningar på både Stockholms Stadion och Ullevi. Även biljetterna till extraspelningarna har nu sålt slut – men de som inte var snabba nog har fortfarande chansen att se sin idol på hemmaplan i sommar.

Nu har man nämligen hittat ett sätt att skapa extra publikutrymme på Ullevi, och därför släpps ett begränsat antal extrabiljetter under måndag eftermiddag till båda spelningarna, den 28 och 29 juli. Biljetterna hittar man på Ticketmaster eller via Håkans hemsida.

– Det känns fantastiskt att få komma ut i landet, det ska bli så oerhört fint att få möta er allihopa, hälsar Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Rullande Åska blir Håkan Hellström första sommarturné på fyra år och han kommer att besöka Stockholm, Gävle, Umeå, Örebro, Karlstad, Borgholm, Malmö och Göteborg. Till konserterna i Örebro och Karlstad finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar.

Här är Håkans turnéplan för 2017:

9 juni: Stockholm, Stadion – Extrakonsert

10 juni: Stockholm, Stadion – Utsåld

16 juni: Gävle, Gasklockorna – Utsåld

17 juni: Umeå, Campus Arena

7 juli: Örebro, Brunnsparken – Fåtal biljetter kvar

8 juli: Karlstad, Mariebergsskogen – Fåtal biljetter kvar

15 juli: Borgholm, Slottsruin – Utsåld

22 juli: Malmö, Mölleplatsen

28 juli: Göteborg, Ullevi – Utsåld – extrabiljetter tillgängliga!

29 juli: Göteborg, Ullevi – Utsåld – extrabiljetter tillgängliga!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.