Har 3 vänners glass just släppt sommarens godaste pinnglassar?

3 vänner pinnglass

Äntligen lite goda nyheter!

Joakim Almén  |  Publicerad 2020-03-24 16:51  |  Lästid: 2 minuter

Världen är kidnappad av ett dödligt virus och inget är sig likt. Nästan. Livsmedelskonsumtionen har tack och lov, än så länge, inte påverkats nämnvärt av coronakrisen – folk behöver, och kan, konsumera mat, chips, (toapapper) och glass precis lika mycket som tidigare.

Därför kommer det väldigt lämpligt att det just anlänt fem kanonpinnglassar i matbutikernas frysdisk. Tacka finska premiumglassmärket 3 vänner, som tidigare enbart sålt glassbägare i butik, för det. Visst, med sitt rekommenderade butikspris á 29 kronor/styck är de sannerligen inte billigast i glassdisken – men vad gör det när deras pinnglassar faktiskt tävlar i en helt egen smakkategori.

Av de fem pinnglassnyheterna imponerar smakerna gräddkola, mjölkchoklad & nötter och chokladtryffel allra mest på Cafés glasstestare med sina väldigt tydliga och perfekt balanserade smaker. Bland övriga smaker märks den väldigt After Eight-liknande mintchoklad, choklad, nötter & kolasås och gräddiga hallon & vit choklad.

Nä, det är knappast för offensivt att påstå att 3 vänners glassar är sommarens stora glassensation. Skynda och prova innan de tar slut fortare än dasspappret.

3 vänners pinnglassar är 110 ml, har ett rekommenderat butikspris på 29 och säljs bland annat i välsorterade Coop-, Ica- och Hemköpbutiker.

5 smaker – här är 3 vänners pinnglassar

Chokladtryffel

Choklad, Nötter & Kolasås (Vegan)

Hallon & Vit Choklad

Mintchoklad (Vegan)

Gräddkola, Mjölkchoklad & Nötter

LÄS OCKSÅ: Här är årets 6 glassnyheter från GB – Café testar

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-03-24 16:57