Här är 7 minuter långa klippet från första avsnittet av “Skam” säsong 4

Det börjar bra – Robyn är det första vi hör i första klippet från Skam säsong 4.

Joel Linde  |  Publicerad 2017-04-10 16:43  |  Lästid: 2 minuter

På måndagen klockan 13:28 släpptes det första klippet från Skam, säsong 4, med Sana i huvudrollen.

Efter säsong 3 blev många svenskar besvikna eftersom norska NRK som sänder serien meddelade att de inte kommer att tillåta att serien ses från utlandet. Men nu är det sagt att de enskilda klippen ska gå att se även i Sverige. Det går dessvärre inte att bädda in NRK:s klipp i den här artikeln men längst ner hittar du länken till det. (Dessvärre verkar klippet vara blockerat för vissa svenska datorer, medan det fungerar för andra).

Bläddra ner och testa om du kan se klippet via länken.

Vill du veta vad som händer? Fortsätt läs!

I det 7:36 minuter långa klippet får vi se hur Sana sitter på en buss. Bilder på Donald Trump flashar förbi och låten None of Dem med Robyn (feat. Röyksopp) spelas under introt.

Därefter får vi möta hela grabbgänget, komplett med Isak + Even och en tagen Magnus som ber Sana hälsa till Vilde att han saknar henne. Ni minns väl hur säsong 3 slutade med att de två så fint kom överens om att de skulle ligga med varandra? Ja, det verkar ha hänt nu, en hel del!

Vilde sitter nämligen och berättar ingående om deras sexuella erfarenheter med varandra och hur hon aldrig kommit så mycket som hon gör med Magnus. När Noora lämnar rummet efter en pinsam tystnad (orsakad av Vildes detaljerade sexuella berättelser) berättar Eva om ett rykte hon hört, att William har skaffat ny flickvän i London.

De frågar Noora hur det är mellan dem och hon svarar:

"Det kommer alltid vara jag och William."

Här kan du se klippet. Om det inte fungerar kommer SVT Play att sända hela avsnittet lördagen den 15 april.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:24