Bekräftat: Hon är huvudpersonen i ”Skam” säsong 4

Nyheten alla Skam-fans har väntat på är här!

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-04-07 12:15  |  Lästid: 2 minuter

Vid lunchtid på fredagen avslöjades vem som blir huvudperson i Skam säsong 4. Det var i norska P3 som avslöjandet kom och det är Sana vi kommer att få följa på nära håll när serien drar igång med sin fjärde säsong.

Karaktären Sana Bakkoush spelas av 19-årige Iman Meskini och är en del av tjejgänget Vilde, Eva, Chris och Noora.

I inlägget hos P3 Norge går det även att läsa ”Siste sesong, mandag 13.28”, vilket väl får antas vara tidpunkten för när premiäravsnittet sänds.

Tidigare huvudkaraktärer i serien är Eva i säsong 1, Noora i säsong 2 och Isak i säsong 3. Sana har medverkat i samtliga säsonger så här långt och nu är det alltså hennes liv vi får följa på närmare håll.

Tidigare har NRK dessvärre geoblockerat oss svenskar från att se serien hos dem, men det kan komma att ändras till den fjärde säsongen. Serien kommer att köpas in av SVT, precis som tidigare säsonger, men de kan än så länge inte ge svar om när det kommer ske.

– Vi hoppas kunna sända det så snart som möjligt efter den norska premiären, säger SVT:s pressekreterare Maria Fornemo till Café.

Håkon Moslet på NRK har bekräftat att Sana är huvudperson i säsong 4 för norska tidningen VG och samtidigt har han goda nyheter till oss svenskar:

– Vi har jobbat mycket på att man ska kunna se detta (Skam. reds. anm.) från utlandet och i vinter har vi jobbat konkret på att serien ska vara tillgänglig utifrån.

Här hittar du trailern som släpptes alldeles nyss!

Missa inte fler nyheter kring Skam – följ Café på Facebook!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-04-07 13:27