Hoppa till innehåll

Här är Café-redaktionens favoriter just nu

Hörlurar från Nothing och skjorta från J.Lindeberg
Joakim Almén

Köpen som får redaktionens hjärtan att slå några extra slag.

Smartklocka från Huawei

Joel Ågren, chefredaktör

Är du, som jag, på jakt efter en smartklocka som andas mer lyx än sport? Huaweis GT 3 Pro Titanium Edition är teknikjättens mest exklusiva dinka hittills – till ett högst överkomligt pris. Smartklockan kommer i 43 och 46 mm, är tillverkad i titan och utrustad med skärm i safirglas, 14 dagars batteritid, EKG-analys och uppfräschat gränssnittsdesign. Höstens snyggaste wearable? Från 3 990 kr.

Tröja från Shetland Wollen Co

Tom Cehlin Magnusson, redaktionschef

Hösten är på väg vare sig du vill eller inte. Men man kan ju alltid konsumera sig ur olyckan. Ett någorlunda vettigt sätt är att investera i en stickad tröja av hög kvalitet. Shetland Wollen Co gör det lurviga originalet som har prytt Mick Jaggers späda axlar och i dag kopieras av hippa märken för dubbla priset. 1 400 kr.

Skjorta från J.Lindeberg

Joakim Almén, digital chef

En skjorta med blå tigrar i brösthöjd – ja, tack! Den tjusiga kortärmade skjortan, som håller Micke Nilsson-klass (Lasse Lagerbäck kallade den gamla landslagsbacken för ”funktionell” eftersom han var användbar i många positioner), har hängt med på stranden, i staden och på festen hela sommaren. 2 000 kr.

Hörlurar från Nothing

Rasmus Blom, redaktör

Svenska techbolaget Nothing spås en ljus framtid och förutom en smartphone har man släppt ett par grymma trådlösa hörlurar. Jag är ingen större snobb när det kommer till teknik, men de här kan jag varmt rekommendera. 1 190 kr.

Minihögtalare från Marshall

Robin Åberg, digital redaktör

Utflyktens bästa vän? Det här är inget du finlyssnar genom i fåtöljen, men ljudet från Willen är bra för att komma från en så liten låda och det är just storleken som är Willens styrka. För oavsett om du har en fullproppad ryggsäck eller resväska får den plats, om inte annat genom att du hänger fast den på utsidan med den praktiska remmen på baksidan. 1095 kr. 

Kabinväska från Prada 

Daniel Lindström, modechef

Jag skulle aldrig ha råd att köpa den här väskan, men jag såg den nyligen i ett skyltfönster i Florens och blev förälskad. Det är något alldeles speciellt med Prada. Arvet från Mario Prada, som designade det minimalistiska triangelmönstret, till moderniteten i vad Raf Simons och Miuccia Prada gör i dag. Att ta sig genom kökaoset på Arlanda hade varit en njutning med denna som sällskap. 46 600 kr. 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.