Här är nya smaken från Marabou – så smakar den

Marabous nya chokladkaka ”CRISP!” innehåller fyllning av rispuffar och toffee – och är riktigt, riktigt god.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-08-03 06:00  |  Lästid: < 1 minuter

Nya Marabou-smaker är alltid efterlängtade nyheter. Det är bara att titta på chokladjättens Facebook-sida, där majoriteten av frågorna och feedbacken från kunderna handlar om spekulationer och önskemål vilken som ska bli nästa chokladkaka att ta plats i butikshyllorna.

Idag är det så dags för Marabous nya smak. Denna gång kombineras den klassiska mjölkchokladen med stycksaken ”CRISP!” – frasiga rispuffar i kombination med mjuk toffee.

– CRISP! lanserades som stycksak under 2016 och tidigare i år lanserade vi även CRISP! Bites. Sedan dess har CRISP! varit mycket omtyckt och blev därför det självklara valet att utgå från när vi experimenterade fram nästa smakkombination för vår nya chokladkaka. kommenterar Niklas Larsson, varumärkeschef för Marabou, den nya smaken.

Så hur smakar den då, Marabous supernyhet? Här är några av omdömena när chokladen provsmakades på redaktionen.

– Jag var på förhand rejält orolig för att toffeen skulle ta över. Man vill aldrig att toffeen ska ta över något. Men det gör den ju inte, den var faktiskt otroligt god. Bra, Marabou!

– Den smakar som en grövre Noblesse, vilket givetvis är goda nyheter.

– Ja, och som en puffigare Digestive. Bra!

Frasig look!

Marabou CRISP! kommer att finnas exklusivt i Coops butiker från och med vecka 32 – alltså nästa vecka. Till övriga butiker kommer Marabou CRISP! från och med vecka 38.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:17