Se första bilderna på H&M-varumärket ARKETs inredningskollektion

Här är de första bilderna på den nya inredningskollektionen från det nya H&M-varumärket ARKET.

Nanna von Knorring  |  Publicerad 2017-08-07 12:05  |  Lästid: 2 minuter

I mars i år gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar ett helt nytt varumärke under namnet ARKET och nu finns de första bilderna på ARKETs inredningskollektio.

När det nya varumärket avslöjades skrev Karl-Johan Persson, vd för H&M, att kunder kunde förvänta sig ”kvalitet samt tidlös och funktionell design”.

Utöver inredning kommer ARKET att erbjuda kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Det kommer även finnas ett kafé i butiken baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

Se de första bilderna på inredningskollektionen nedan!

Den första fysiska ARKET-butiken öppnar den 25 augusti på Regent Street i London. Webbshoppen öppnas samtidigt och kommer vara tillgänglig i 18 europeiska länder, däribland Sverige. Det kommer även gå att handla med viss rabatt redan från den 23 augusti, instruktioner för hur du shoppar i förhand finns på arket.com.

Fysiska butiker kommer även öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München. Till Sverige kommer den första butiken under våren 2018 då den öppnar på Biblioteksgatan 9 i centrala Stockholm.

Se de första bilderna på herrkollektionen här.

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:07