Annons
Annons

Höstens hetaste plagg: 7 snygga tracktops du kan köpa i dag

Träningsoverallen är tillbaka – och det med besked. Låt den vara en del av lyxig 70-talsoutfit, eller klä dig som en streetig "Snatch"-karaktär för en bekväm och cool höststil.

Tom Cehlin Magnusson

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Tracktop, WCT-jacka, träningsoverall, kärt barn har många namn. Det retrodoftande sportplagget har länge förpassats till fläktcigg och hundpromenader, men det senaste året har WCT-jackan gjort sin återkomst.

Annons

För att klä upp jackan, bär den till skjorta och ett par kostymbyxor för att kopiera looken från Burberrys visning för hösten. Buren på detta sätt blir jackan ett lyxigt inslag i en 70-talsoutfit.

Gilla Cafe.se på Facebook

burberry_p

Bild tagen backstage på Burberrys höstvisning. 

 

tracktops

Blå jacka med satindetaljer från AMI, viskosjacka med revärer från samarbetet mellan COS och Mr Porter grå variant i ull från Our Legacy.

Men det är inte bara 70-tal, jackan plockar också upp referenser till 90-talets fotbollsläktarmode, iallafall ett brittiskt sådant. Adidas senaste samarbete med Palace sålde slut direkt, och ett av de hetaste plaggen var träningsoverallen som förde tankarna till inomhusfotboll någonstans i mitten av England.

palace-adidas-fall-winter-2016-collection-8-700x466

Adidas senaste samarbete med Palace.

För att satsa på denna mer nedklädda street-look, matcha med ett par ljusa jeans (eller tillhörande byxor!) för en trendig och nedklädd stil som är lika modern som bekväm.

tracktops2

Klassisk variant från Ellesse, blå jacka från Palace, vit från Adidas, mörkblå från Needles.

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Annons

Dela (2)
TweetaLaddar