Annons

Icas nya grej: Handla mat online – och få den inställd i ditt kylskåp

Mycket på jobbet den sista tiden? Har du blivit stammis på take away-stället nere på hörnet? Eller är fryspizzan numera din nya kosthållning? Lugn! Här är lösningen för dig som inte hinner handla efter jobbet.

Thowe Wagner Larsson
Icas nya grej: Handla mat online – och få den inställd i ditt kylskåp

Det är ICA, PostNord och Glue som i ett pilotprojekt lanserar ett nytt sätt att handla. Att handla sina matvaror online är ingen ny grej, men nu kan du få dina varor hemlevererade – och uppackade i kylen.

Annons

Så här går det till:

• Du beställer de matvaror du önskar på Ica.se/handla-online.

• PostNord leverar varorna när du inte är hemma.

• Med hjälp av ett Glue Smart Lock och digitala nycklar kan din dörr öppnas och PostNord packar in dina varor i kylen, skriver företagen i ett pressmeddelande.

Gilla Cafe.se på Facebook

Men vadå, kan vem som helst öppna din ytterdörr? Det är inte riktigt så enkelt. Glue Smart Lock innebär att du kan låsa och öppna dörren till hemmet med hjälp av en smartphone och så kallade digitala nycklar.

Dessa digitala nycklar kan du sedan dela ut till familj, vänner eller företag. Genom att PostNord får en digital nyckel och ett godkännande från dig som kund kan chauffören sedan packa upp dina varor i din kyl.

Är du nyfiken på att testa? Från och med vecka 16 kan du anmäla ditt intresse för att testa tjänsten på: www.ica.se/infridge

ica postnord glue

Annons

Dela (1)
Tweeta

Annons


Laddar