Ingen vet vilken stjärna Rebecca Ferguson vägrar jobba med – här är ledtrådarna

Rebecca Fergusons vittnesmål om en osympatisk kollega har skapat stort engagemang. Frågan är vem som är den skyldige?

Jonas Strandberg | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2024-02-29 11:29  |  Lästid: < 1 minuter

Dune: Part Two-aktuella stjärnan Rebecca Ferguson gästade nyligen podcasten Reign with Josh Smith – och nu är internet helt plötsligt engagerade i att lösa ett stort mysterium. Hollywood-mysteriet om man så vill.

I intervjun berättar Rebecca om ett tillfälle då hon jobbade med en skådespelare hon beskriver som en osäker och arg person, som hade bekymmer med att få till en scen. Plötsligt börjar den här personen skrika på Ferguson till den grad att hon börjar gråta och till slut lämnar inspelningsplatsen. Hon berättar vidare att eftersom den andra skådespelaren hade en högre status fanns det inget skyddsnät – ingen sa ifrån.

Nästa dag kom hon tillbaka till inspelningsplatsen och skällde ut sin motspelare, vilket slutligen ledde till att hon tvingade den andra skådespelaren att vända ryggen till under hela scenen.

Eftersom inga namn nämndes har nu såklart internet försökt rota fram vem det skyldiga aset kan tänkas vara. Ferguson, med blockbusters som Dune och flera Mission Impossible-filmer på cv:t, har jobbat med många superstjärnor genom åren, så urvalet är ganska stort.

Så vem kan det då vara? De enda som uttryckligen dementerats av Ferguson är Hugh Jackman och Tom Cruise.

En av spekulationerna rörde ett tag Hercules-kollegan Dwayne ”The Rock” Johnson, men det känns mycket mindre sannolikt efter hans reaktion på X.

Så vilka kandidater återstår? Ganska många. Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Justin Theroux, Meryl Streep, Hugh Grant, Ewan McGregor, Chris Hemsworth, Matthew Goode, Sven-Bertil Taube... Nej Sven-Bertil känns kanske inte så trovärdig, men en positiv bieffekt av den tråkiga historien är att man påminns om den svenska stjärnans fina filmografi. Rebecca Ferguson har verkligen gjort riktigt mycket bra film.

Den roligaste teorin som cirkulerar är att den skådespelare som skrek åt henne under inspelning var ingen mindre än Jacob Tremblay från Doctor Sleep. Se scenen nedan (men stor triggervarning utfärdas, den är riktigt obehaglig).

Se hela intervjun här:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-02-29 11:40