Hoppa till innehåll

J.Lindeberg öppnar ny butik i Stockholm

J.Lindeberg öppnar i dag en helt ny butik mitt på Biblioteksgatan i Stockholm. Lokalen, i en fastighet från 1899 som i många år inhyste Svan Skodon, har renoverats av arkitekten Albert France-Lanord och fått industriell atmosfär med råa golv och stort insläpp av dagsljus. På entréplanet finns jeans och sportswear (ski på höst/vinter, golf på … Continued

J.Lindeberg öppnar i dag en helt ny butik mitt på Biblioteksgatan i Stockholm.

Lokalen, i en fastighet från 1899 som i många år inhyste Svan Skodon, har renoverats av arkitekten Albert France-Lanord och fått industriell atmosfär med råa golv och stort insläpp av dagsljus.

På entréplanet finns jeans och sportswear (ski på höst/vinter, golf på vår/sommar) och en trappa upp ett helt våningsplan med dressat herrmode.

Här finns även den stora nyheten – J.Lindeberg kommer att erbjuda made-to-measure-service där man kan måttbeställa såval kostymer och skjortor. Tygerna kommer från erkända Gianfranco Bomenzzadri från Parma i Italien.

Den pampiga entrén på nya J.Lindeberg-butiken på Biblioteksgatan.

På entréplanet finns J.Lindebergs huvudkollektion och en trappa upp dressat mode och made-to-measure-service.

Stefan Engström, vd, och Jonas Meerits, vice vd på J.Lindeberg.

Stylisten Lalle Johnson har hjälpt J.Lindeberg att hitta rätt tygleverantör i Italien och även jobbat med design av den derssade delen.

Slipsar från J.Lindeberg.

Antikt franskt glasskåp rymmer accessoarer.

Oscar Sandeberg, global marknadschef på J.Lindeberg.

Skjortor kan köpas direkt från hyllan eller måttbeställas.

Kavaj från höstkollektionen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.