Hoppa till innehåll

Tiger öppnar två nya butiker i Stockholm

Tobias Skagerström

Det svenska modeföretaget fortsätter sin framfart och blir allt större. Efter lanseringen av sin första pop up-butik för varumärket i Köpenhamn i höst kommer nu nästa steg för att växa ytterligare. Tiger of Sweden Jeans öppnar upp två pop up-butiker här på hemmaplan i centrala Stockholm. Affärerna öppnar den 22 oktober och ska vara öppna … Continued

tigeruppe

Det svenska modeföretaget fortsätter sin framfart och blir allt större. Efter lanseringen av sin första pop up-butik för varumärket i Köpenhamn i höst kommer nu nästa steg för att växa ytterligare.

Tiger of Sweden Jeans öppnar upp två pop up-butiker här på hemmaplan i centrala Stockholm. Affärerna öppnar den 22 oktober och ska vara öppna i cirka tre månader. De kommer att ligga på Biblioteksgatan och i Gallerian.

– Att Tiger Jeans har haft en så pass stark utveckling under de senaste åren är vi oerhört stolta över. Vi har vuxit och blivit ett av de ledande svenska jeansvarumärkena trots att vårt ursprung ligger i konfektion, säger David Thunmarker, vd på Tiger of Sweden.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.