Annons
Annons

Mansbarnet är Cafés nya bloggare

Johan Holmström skriver om skräpkultur för Café på nya bloggen Mansbarnet. Du vill inte missa det.

Markus Thunberg

johan

I dag säger vi varmt välkommen till Johan Holmström, Cafés senaste bloggare! Johan jobbar som copywriter på en reklambyrå i Stockholm, tar med sin blogg Mansbarnet till oss och lovar att fortsätta med sina roliga, vassa och alldeles lysande spaningar om samtiden. Eller ”skräpkultur”, som han själv säger.

Annons

Skräpkultur?

– Tv, film, böcker, sci-fi, skräck, reklam, mänskligt beteende, tv-spel, politik, youtube-filmer med folk som ramlar och slår sig. Jag har alltså skaffat mig fullt frihet att skriva om precis vad som helst i världen, fast det låter som ett spetsigt och genomtänkt koncept.

Gilla Cafe.se på Facebook

Men Mansbarnet då, vad menar du?

– Att jag har jobb och bostadslån och till viss del är medveten om världen omkring mig, men ändå blir som allra argast när någon är orättvis och dum mot filmen Interstellar.

Vad är det konstigaste ställe du vaknat upp på?

– Borås.

Du är en av skaparna till fantastiska filmen Guldörat (2007), om människor som gillar ljud riktigt riktigt mycket, vad minns du mest från inspelningen av den?

– Varje inspelningsminut var en ren plåga då jag är synnerligen ointresserad av ljudanläggningar. Ofta satt jag bara och tänkte på annat. När vi filmade på hifi-mässan var en av de värsta dagarna i mitt liv.

Och till slut: Har du ett favoritplagg? 

– Den mjuka kavajen. Elegansen hos en kavaj samtidigt som det känns som ett par mjukisbyxor för överkroppen.

Mansbarnet hittar du här!

Annons

Dela (93)
Tweeta

Annons


Laddar