Hoppa till innehåll

Se när James Corden blåser skiten ur David Beckham – givetvis med hjälp av en ful staty

David Beckham pekar på en staty föreställande honom själv.

Lennart Swahn-klass, James Corden.

Blåsningar, eller pranks som det mer internationellt gångbart kallas, är en humorform som är svårbemästrad. Blir det kul blir det riktigt jävla kul, men utan finess faller blåsningar tämligen platt och är på sin höjd semi-fnissigt.

Café minns en av klassikerna inom sammanhanget. Du vet, den när Anders Limpar, under Lennart Swahn-eran av TV3:s kanske bästa 90-talsshow Blåsningen, trodde att han reste i tiden. Varken ett, två, tre eller fyra plus.

Nu har den skojfriske engelsmannen James Corden, som annars kanske är mest förknippad med det i dag något uttjatade formatet Carpool Karaoke, lyckats med en blåsning av Limpar-klass.

I Cordens senaste blåsning, som sändes i hans program The Late Late Show With James Corden i går kväll, blåser han eleganten David Beckham till ett, får man säga, suveränt resultat. Kort sammanfattat är ingredienslistan för blåsningen följande:

  • En situation som tar avstamp ur verkligheten: David Beckham ska få en staty rest i Los Angeles för sin gärning i Zlatans nuvarande fotbollsklubb Los Angeles Galaxy.
  • En ful statyreplika (som för tankarna till Ronaldostatyn-debaclet) presenteras för Beckham under pompösa former.
  • Riggade kameror.
  • Solida skådespelare.
  • Ett kamerateam som Beckham TROR är från LA Galaxys webb-tv, men som egentligen jobbar för Corden.

Nog ordat om förutsättningarna för blåsningen. Nu är det hög tid att konsumera det mycket roliga klippet när Corden lyckas blåsa skiten ur den milde och sympatiske David Beckham.

Se när James Corden blåser skiten ur David Beckham här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.