Hoppa till innehåll

Jane Fonda coachar Zlatan i samarbete med H&M Move

Som den kanske mest otippade nollningsritualen hittills välkomnas Zlatan till H&M Move genom att coachas av fitnesslegendaren Jane Fonda.

Idag släpptes nyheten att Zlatan Ibrahimović gör gemensam sak med H&M Move i en kampanj som rullar igång våren 2023. I ett pressmeddelande förklarar H&M Move att ambitionen är att få hela världen att röra sig genom att demokratisera sport. Zlatan själv kommenterar samarbetet:

”Jag kände ofta att jag blev dömd eller utesluten från aktiviteter under min uppväxt. Tjejer och killar som växer upp som jag ska kunna klä sig som de professionella idrottarna gör. Det är vad H&M Move står för. Jag tror starkt på deras mål att ge alla möjligheten att röra på sig. För rörelse har förändrat mitt liv 100 %.”

För att välkomna Zlatan till H&M Move-teamet gav ingen mindre än Jane Fonda Zlatan tips för att hålla sig i form. I filmen ser vi den Oscar-belönade skådespelaren, aktivisten och fitness-ikonen som instruktör, där hon uppmuntrar Zlatan med hjälp av några av hennes legendariska övningar. Men hur kommer Zlatan ta hennes instruktioner?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.