Japanska Neighborhood gör samarbete med Wood Wood

Wood Wood fortsätter lyckade samarbetet med japanska Neighborhood och släpper en exklusiv kollektion för att fira Wood Woods 15-årsjubileum.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-04-06 09:59  |  Lästid: 2 minuter

För att fira att Wood Wood fyller 15 år har det danska streetwearmärket tillsammans med kultförklarade Neighborhood satt ihop en exklusive kollektion med fem nya plagg: t-shirt, collegetröja, coachjacka, keps och skor.

Både Wood Wood och Neighborhood är kända för sofistikerade och simpla looks där plagg som coachjackan och långärmade tröjor är nyckelplagg. Därför blir samarbetet en fullträff med Neighborhoods design på Wood Woods originella plagg – vilket skapar en estetisk karaktär som får plaggen att sticka ur.

Neighborhood släpper samtidigt två exklusiva skomodeller baserade på Converse ikoniska skor One Star 74 och Chuck 70. Modellerna visar upp Neighborhoods motorcykelsilhuett – och material som mocka och läder används för att höja kvaliteten på skorna. Både Converse och Neighborhood menar att kläder hos en person ska spegla deras stil och skorna är skapade så att de med tiden får en mer personlig och fulländad look.

Till vänster One Star 74: 1000 kronor och till höger Chuck 70: 1100 kronor.

Den exklusiva jubileumskollektionen släpps i Wood Woods flagskeppsbutiker och online på woodwood.com och Conversesmodellerna på Sneakersnstuff 6 april.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar