JBLs nya snäckor Live Pro 2 TWS imponerar

JBL hörlurar

JBL Live Pro 2 TWS är riktigt bra för sitt pris.

Redaktionen  |  Publicerad 2022-12-13 10:17  |  Lästid: < 1 minut

JBL Live Pro 2 TWS är väldigt bekväma och får stort plus för bullerdämpningen och samtalsljudet som ligger över snittet. Snäckorna har även stöd för dubbla hopparningar. De är däremot lite struliga att para om. På det stora hela överraskar JBL med det här headsetet – det är bra på alla plan.

Bland JBL:s många, många modeller kvalar JBL Live Pro 2 TWS in någonstans i mitten med en prislapp på cirka 1 500 kronor. De sitter skönt direkt och utformningen av pinnarna gör dem lätta att hantera utan att råka komma åt touchkontrollerna. Brusreduceringen drar igång direkt, vilket vi uppskattar. Bullerdämpningen i just det här JBL-headsetet är riktigt bra.

Du behöver inte ladda ner JBL:s app för att ratta lurarna – men appen erbjuder bra bonusfunkioner, som passformskontroll för gummipluppar, möjlighet att justera touchkontrollerna och ljudjustering (equalizer). Ljudet är bra, men stöd för högupplöst ljud saknas.

Batteritiden ligger på åtta timmar när du har brusreduceringen på, men blir såklart ännu längre om du stänger av den. Etuiet kan du ladda med USB-C eller trådlöst.

Vi rekommenderar JBL Live Pro 2 TWS till musik, lyssna på poddar, pratradio och samtal – de är bra överlag, speciellt för det låga och rimliga priset.

Den här artikeln publiceras i samarbete med Thingz.se.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2022-12-13 10:18