”Att avfölja influencers har förbättrat mitt liv med 95 procent”

Cafés Jerka Johansson listar varje månad det bästa och sämsta i hans universum. Välkommen till Jerkas PISS OCH PLUS.

Jerka Johansson | Foto: IBL, Hantverker och Sotarn  |  Publicerad 2018-02-28 11:26  |  Lästid: 1 minut

PISS

Nya Moderaterna

Hur någon som är under 70 kan engagera sig och rösta på detta ”nya” ultrakonservativa omoderna brunsörjiga pissparti övergår mitt förstånd. Skärp er! Läs en bok, skaffa ett hjärta, googla EMPATI.

Sportcyklister i stan

Kampen fortsätter mot alla mellanchefer i Lycra som gasar sig igenom sin 40-årskris i 50-tusen-kronorscyklar och är på väg att få våra barn att stryka med för att det tror att de cyklar Tour de France genom Stockholms innerstads rusningstrafik. Denna vår kan på riktigt bli den första där jag kör in en pinne i era ekrar. Och jag kommer att njuta av det.

Bronkit

Fått BRONKIT som tack för att jag slutat röka (?) och hostat mig själv harmynt i snart 3 veckor. Känns som att en orch har straffknullat mina luftrör och lämnat giftig säd kvar inne på brottsplatsen. Önskar ingen bronkit (förutom direktörs-cyklisterna).

PLUS

Avfölja influencers

Min livskvalitet har förbättrats cirka 95 procent av att direkt klicka på avfölj så fort någon jag följer börjar kränga röviga grejer på sitt annars kanske roliga konto. Du behöver inte den typen av negativitet i ditt liv, och de behöver fatta att det KOSTAR följare att börja sälja sin själ.

Happy Valley

Kanske sen på bollen här för jag har varit skeptisk till deppiga brittiska krimserier där folk med dåliga tänder går runt i ösregn och mår piss men Happy Valley är något av det mest välspelade jag sett. Sarah Lancashire i huvudrollen är det bästa jag sett på evigheter. SE!

Resturang Hantverket

Om man slänger in svensk husmans- och bakismat i en avancerad matematisk formel och upphöjer den till 2 kommer man inte ens i närheten av vad Stefan  Ekengren skapar på Hantverket (Sturegatan 15, Stockholm). Alla rätter gör en gråtfärdig samtidigt som allt är extremt modernt. ÄT och GRÅT.

Följ Jerka Johanssons blogg här och följ honom på Instagram här. Gör det, du behöver mer Jerka i ditt liv. 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-03-14 16:10