”Varför känner folk att de vill meddela mig att jag är deras frikort?”

Komikern Jesper Rönndahl är veckans gäst i Fördomspodden!

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-04-12 05:24  |  Lästid: 2 minuter

Jesper Rönndahl är gäst i veckans avsnitt av Fördomspodden. Bland annat får han svara på fördomar som han lite för ofta refererar till skeenden som ”orwellska” och om han bär raggsockor året runt. En tredje av alla de fördomar som Jesper får presenterade för sig är följande:

Du får ofta höra från gifta kvinnor att du är deras frikort.

– Haha, det är sant. Varför känner folk att de vill meddela mig det?

Varför är väl ändå ganska uppenbart?

– Nej, men, vad är det till för då liksom? Alltså, tänk då först ifall jag skulle vara singel, vilket jag inte är. Och sen ifall dom….ifall hon och jag då är i en situation där tycke i så fall skulle uppstå och hon då skulle varit gift. Varför ska hon berätta för mig då att jag är hennes frikort? Det är någonting som är så himla konstigt, för att då är hon ju uppenbarligen gift eller i en relation. Och om jag hade varit singel hade jag ju inte velat ligga med någon som är i en relation redan, säger han och fortsätter:

– Det är så konstigt att berätta det bara, man hamnar ju ”back” då. Det är altid så creepy. Det kan vara folk som skriver mail som är jättesnälla och trevliga, ”du är så himla rolig, blabla, förresten du är mitt frikort, jag och min man har pratat om det”. Usch, ta bort, ta bort allt detta fina som du har skrivit! Men ja, det är sant. Snyggt!

Du hittar avsnittet i Acast och på andra ställen där podcaster finns.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar