John Mayer är överraskande skicklig på snurrsparkar

Tröttnat på ”Challenges” på sociala medier? Det har inte artisten och gitarrvirtuosen John Mayer gjort.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-07-01 12:27  |  Lästid: < 1 minuter

De senaste åren har sociala medier svämmat över av så kallade Challenges. Viralmackor som Ice Bucket Challenge, Bottle Flip Challenge och Bird Box Challenge är bara ett axplock av de utmaningar som kändisar och vanligt fölk roat sig med att utföra och sedan posta till allmän beskådan.

Den senaste utmaningen att göra virala ringar på internets vatten går under namnet Bottle Cap Challenge och är ungefär lika cerebral, subtil och mogen som tidigare nämnda challenges. Bottle Cap Challenge går ut på att man ska sparka av skruvkorken på en flaska med en snurrspark och den drogs igång av modedesignern Errolson Hugh som ligger bakom Berlin-baserade märket Acronym. I sin caption till klippet där han förtjänstfullt kickar av skruvkorken på en flaska konstaterar han själv att det inte är illa kickat för en modedesigner.

Errolson Hugh passade sedan vidare utmaningen till den regerande UFC-mästaren i fjädervikt, Max Holloway, som glad i hågen skickade på en slow motion-spark och i sin tur utmanade artisten John Mayer.

Sedan följer det mest häpnadsväckande i den digitala händelsekedjan. Gitarrvirtuosen och popstjärnan Mayer visar sig vara en förvånansvärt kompetent kampsportare och drämmer till med en snurrande spark med imponerande precision.

Actionhjälten Jason Statham, som John Mayer utmanar, har i skrivande stund inte accepterat The Bottle Cap Challenge.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-07-01 12:27