Hoppa till innehåll

Café väljer årets 10 fulaste jultröjor

Fula jultröjor 2019.
Markus Aamisepp

Häng med när Café botaniserar bland plaggen som Gud glömde.

När julen står för dörren är det även dags att plocka fram den traditionella jultröjan som fått damma bland träningsredskapen på vinden under året. För vad finns det egentligen för vits med att fira Kristi födelse utan att tävla med nära och kära om vem som är iklädd den absolut fulaste lusekoftan?

Svaret är ingen alls – och därför har Café samlat ihop de mest frånstötande jultröjorna som går att hitta på marknaden för dig som vill toppa fjolårets outfit.

1. Festliga jultröjan

Just det, Kristi födelse var det. För dig som vill fira jul men inte helt glömma bort den bibliska förankringen i det hela. 299 kr.

2. Farfarsjultröjan

För dig som vill måla upp en bild av att vara en sköning med ful jultröja men medvetet ha den snyggaste på hela kalaset. 299 kr.

3. Lajv-jultröjan

Fick du inte vara tomte för minstingarna i år kan du åtminstone agera nisse i denna fullständigt gräsliga jultröja med bjällror. 299 kr.

4. Snusk-jultröjan

Lagom snuskig, men även lagom bortförklaringskompatibel när mormor frågar vad ”naughty” betyder. 410 kr.

5. Ordvits-jultröjan

Yule är ju den gamla beteckningen för jul vilket säkert behagar de äldre historieintresserade generationerna runt julbordet. ”Cool Yule” låter även som ”God Jul” vilket kanske intensifierar skrattattacken som du just nu upplever. 199 kr.

6. Spanska ordvits-jultröjan

Var den förra inte definitionen av ”tokrolig” så se på denna. 199 kr.

7. Jingle balls-jultröjan

Visst skyltar du Rudolf med röda mulen. Men här ingår även två bjällror som utan tvekan kommer att puffas till av samtliga jultröjskådare i din närhet. 399 kr.

8. Den besöksförbudsdoftande jultröjan

Vem denna funkar på är helt beroende på vem du är och vad du står för. Kanske inte helt passlig om du jobbar som godisleverantör för dagis under juletider. 399 kr.

9. Corporate-jultröjan

Fira in julen med att agera reklampelare för ditt favorit-multinationella företag! 410 kr.

10. Tofsiga jultröjan

Ännu en fullständigt gräslig jultröja med tofsar som med nittionio procents säkerhet kommer att råka doppas i sillen. 299 kr.

Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.